Ozan için son dakika hamlesi
Geçen sezon Bursaspor'da ve A Milli Takım'da ortaya koyduğu futbolla 3 büyüklerin ve Avrupa'nın dev kulüplerinin yakın takibine giren Ozan Tufan'ın transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.
Kaynak : Hürriyet
20 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri Ahmet Bulut aniden Bursa'ya giderek, Bursasporlu yöneticilerle bir araya geldi. Bulut'un, Beşiktaşımızın yanı sıra Avrupa'dan iki kulübün transfer tekliflerini yeşil beyazlılara ileteceği öğrenildi.
Napolili Gökhan İnler'in Schalke 04'e transfer olması üzerine tamamen Ozan Tufan'a yoğunlaşan Beşiktaş yöneticilerinin bu oyuncuyu renklerine bağlamak için bütün imkanlarını zorlayacakları belirtildi.
Beşiktaş altyapısından yetişen Necip'in, Ozan'a karşılık takas verilmesi gündemde. Beşiktaş'ımız son olarak Bursaspor'a Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önermişti. Siyah beyazlıların yeni teklif paketinde 5 milyon Euro paranın yanı sıra, Necip Uysal ya da İsmail Köybaşı'dan biri olduğu ifade edildi.
Ozan Tufan'a talip olan İspanyol kulüplerinin ise Valencia ve Atletico Madrid olduğu ileri sürüldü.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!
En çok yorumlanan haberler


















