Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Şenol Güneş'in yardımcılığını yaptığı Beşiktaş'a yenilmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.
Mücadeleyle ilgili konuşan Tamer Tuna, "Maça iyi başladık. Ancak iyi başladığımız oyunu, iyi bitiremedik. Bazen oyunun değil, oyuncuların belirlediği maçlar oluyor. İyi bir maç oldu, oyun oynanmak istendi. Atak futbol oynamaya çalıştık. Biraz pas yüzdemiz yüksek olmalıydı. Ancak Beşiktaş'a karşı bunu yapamıyorsunuz. Ne kadar analiz yaparsanız yapın, Beşiktaş size gol atar." dedi.
Daha iyi olacaklarını vurgulayan Tamer Tuna, "Bizim takım da iyi. Hatalarımızın farkındayız, önümüzdeki süreci iyi değerlendireceğiz ve daha iyi olacağız. Taraftarın da olumlu etkisiyle de iyi futbol oynayarak iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

















