Bu haberi yazdır
Muhtemel 11'imiz
BeşiktaşImız, yarın Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Muhtemel 11'imiz

Beşiktaş, Süper Lig’in 2. haftasında yarın Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Siyah beyazlı takımda cezalı Rüştü Recber, sakatlıkları süren Delgado, Ekrem ve İbrahim Toraman Antalyaspor karşısında forma giyemeyecekler. Sağ adalesinden yaşadığı sakatlık sebebi ile milli takımın Ukranya maçı kadrosundan çıkartılan ve 2 gün dinlendirilen Yusuf Şimşek’in bu akşam takım ile birlikte çalışacağı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin görev vermesi halinde mücadelede forma giyeceği öğrenildi.

Ayrıca bu sezon forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu İbrahim Üzülmez’in hafta başından bu yana gösterdiği iyi performanstan ötürü mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Beşiktaş’ın yarın Antalyaspor karşısında şu ilk 11 ile mücadele etmesi bekleniyor:

Hakan, Erhan Güven, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Holosko, Yusuf, Tello, Nobre

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler