Beşiktaşımızın sözleşmesini feshettiği ve 2 aydır boşta olan Alexander Milosevic'in yeni takımı belli oldu.
İsveç basınında yer alan habere göre; İsveçli stoper, AIK Solna ile anlaştı ve kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapılacak.
AIK Solna'nın Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2011-2015 yılları arasında AIK Solna'da forma giyen 26 yaşındaki stoper, 1 milyon euroya Beşiktaş'a transfer olmuştu.
PİŞMAN DEĞİLİM
Beşiktaş ile sözleşmesini feshedildikten sonra açıklamalar yapan Milosevic, "Şimdi ben size yurtdışında işlerin nasıl yürüdüğünü anlatsam bana inanmazsınız. Rize'den ayrıldıktan sonra hemen Beşiktaş'tan sözleşmemin sonlandırılmasını istedim. Çok iyi bir şekilde ayrıldık. İki taraf da birbirine çok saygılıydı. Beşiktaş'a gelmiş olduğum için mutluyum. Asla pişman olmadım'' ifadelerini kullanmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























