Mandzukic'ten kötü haber..
Beşiktaş ve Galatasaray ile adı anılan Mario Mandzukic'in Juventus ile olan kontratı 2020'ye kadar uzatıldı.
İsmi Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Mario Mandzukic, kulübü Juventus ile olan kontratını 2020 yazına kadar uzattı.
Juventus'tan yapılan açıklamada, 2019 yazına kadar kontratı olan Mario Mandzukic'in takım için paha biçilemez değerde bir oyuncu olduğu ve kazanılan kupalarda büyük bir payı olduğu kaydedildi. Ayrıca, Mandzukic'in bu sezon gelinen Şampiyonlar Ligi finali noktasında önemli katkı sunduğu belirtildi.
Mandzukic'in bu başarılarının üzerine masaya oturduklarını kaydeden Juventus, hızlıca yeni ve oyuncu için daha iyi şartlarda kontrat yenilendiğini duyurdu.
2015 yazında Atletico Madrid'den 21 milyon euro'ya transfer edilen 31 yaşındaki Hırvat golcü, bu sezon Juventus ile çıktığı 48 resmi maçta 10 gol atıp 8 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

Real Madrid'de hedef Barella
En çok yorumlanan haberler
















