"Maden işçisi gibiyiz"
İbrahim Toraman, kendilerini futbol emekçisi olarak gördüklerini belirtip, "Alınan her puanda alın terimiz var. Maden işçileri gibiyiz" dedi.
Kaynak : Hürriyet
Bu sezonki başarılarında teknik direktör Mustafa Denizli’nin payının büyük olduğunu belirten İbrahim Toraman, şunları söyledi: "Hocamızın verdiği görevleri yerine getirmek için terimizin son damlasına kadar mücadele ediyoruz. Oynadığımız iki Kocaeli maçı bunun en güzel örneğidir. Her iki karşılaşmada da oyunun daha başında geriye düşmemize rağmen mücadeleyi bırakmadık ve sahadan galip ayrıldık. Bu ligde geri dönüşleri en iyi yapan takım Beşiktaş’tır.
Derbileri kazanırız
Dünyanın en popüler sporu futboldur. Bizler futbolcu olarak yaptığımız işten zevk almalıyız, izleyenlere zevkli anlar yaşatmalıyız. Beşiktaş, futbol sanatını Türkiye’de en iyi yansıtan takımdır. Tıpkı maden işçileri gibi zorlu tünellerden hedefleri seçerek geçmeliyiz.
Önümüzde zorlu maçlar var. Öncelikle Bursaspor maçını kazanmalıyız. İnönü Stadı’nda iki zorlu derbi oynayacağız. Önce Fenerbahçe’yi, 33. haftada da G.Saray’ı konuk edeceğiz. Rakip sahalarda yenildiğimiz rakiplerimizden rövanşı mutlaka alacağız. Muhteşem taraftarımızın desteği ile sahadan zaferle ayrılacağız."Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip
En çok yorumlanan haberler

















