DELGADO VE RICARDINHO, BİRLİKTE İLK 11'DE
Tigana, Arjantinli futbolcu Delgado ile Brezilyalı futbolcu Ricardinho'yu birlikte ilk 11'de oynattı. Fransız teknik adam, 2 oyuncuya daha önce ligdeki Trabzonspor maçında birlikte ilk 11'de şans tanımıştı.
''Kara Kartallar''da, forvette Bobo ve arkasında Delgado görev alırken, Gökhan Güleç ise yedekler arasında oturdu.
Siyah-beyazlılarda,
Gökhan Güleç'in yanısıra yedek kulübesinde Burak, Baki, Murat, Fahri, İbrahim Akın ve Mustafa Doğan yer aldı.
Bükreş'e getirilen Mehmet Sedef ile Serdar Özkan ise Tigana tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
TÜRK TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Türk taraftarlar, Bükreş'te Beşiktaş'ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 600 Türk taraftar, Dinamo Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümden Beşiktaş'ı destekledi.
Bu arada Bükreş'te sabah saatlerinde başlayan ve süren yağmur, Dinamo Stadı'nın zeminini ağırlaştırdı.
Öte yandan Romanya-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Dinamo Bükreş-Beşiktaş maçını izlemeye gelen Beşiktaş dernekleri üyelerine, karşılaşma öncesi bir yemek verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam

Liverpool yeni stoperini açıkladı: 63.6 milyon Euro!

İşte Marsilya'nın yeni teknik patronu

Barça, Christensen ile devam dedi

Real Madrid çıldırdı: 213 milyon Euro!

Yan Diomande'den transfer yanıtı

















