Lindelöf'tan Beşiktaş yorumu!
Benfica'nın İsveçli stoperi Lindelöf, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Beşiktaşımızın iyi bir takım olduğunu ve bunu da oynadığı futbolla gösterdiğini kaydetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Lüksemburg ve Bulgaristan ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın, Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta bulunan Lindelöf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'nde bulunması zaten onların güçlü ve iyi bir takım olduğunu gösterir. Oynadığı maçlarla da bunu gösterdiler. Biz, Şampiyonlar Ligi'ne kötü başlangıç yaptık. İnanıyorum ki kısa sürede toparlanarak istenen seviyeye geleceğiz. Grubumuzdaki her takımın bir üst tura çıkma şansını birbirine yakın buluyorum.'' diye konuştu.
Jimmy Durmaz Fransa'da mutlu
Öte yandan, sezon başında Yunanistan'ın Olympiakos takımından, Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Toulouse'a transfer olan İsveç Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Jimmy Durmaz, Fransa'da çok mutlu olduğunu söyledi.
Toulouse'a transferi gerçekleştikten sonra kendini bulduğunu ifade eden Durmaz, ''Çocuklarım, ailem ve ben Fransa'da oldukça mutluyuz. İyi ki Toulouse'a transfer olmuşum.'' açıklamasında bulundu.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'ta Michele Di Gregorio ile veda kararı!

İtalyan kulüplerinin dikkat çeken Şampiyonlar Ligi karnesi

Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"
En çok yorumlanan haberler
















