Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma başlayan Beşiktaş bir yandan da transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Siyah-Beyazlı yönetim Fenerbahçe'de kalma ihtimali giderek azalan Jeremain Lens için Sunderland kulübü ile ilk teması kurdu. İngiliz kulübüne satış opsiyonlu olarak kiralama teklifi yapan Beşiktaş'a henüz net bir cevap verilmedi.
Hollandalı oyuncu için sezon sonunda futbolcu ile yapılacak görüşmeden sonra karar verilmesi bekleniyor. Bu sezon Premier Lig'den düşen Sunderland 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Lens'i iyi bir bonservis bedeline satmayı planlıyor. Bu durum ise Finansal Fair Play kısıtlamaları nedeniyle bonservis ödemek istemeyen Siyah-Beyazlı yönetimin işini zorlaştırıyor.
GELECEK HAFTA YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Lens hakkında yönetimle yaptığı görüşmede "Lens iyi bir oyuncu. Eğer gelecek sezon kadroya katmayı düşünürseniz benim açımdan bir sorun yok. Kulübünü ve oyuncuyu ikna edin" dediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin Sunderland ile gelecek hafta bir görüşme daha yaparak bu transferdeki ayrıntıları masaya yatıracağı öne sürüldü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























