Korkulan oldu
Almanya’nın Wolfsburg takımıyla oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.
Kaynak : Karakartal ve AA
SİYAH BEYAZLI KULÜPTEN FEDERASYONA ÜSTÜ KAPALI SİTEM
Siyah Beyazlı takımın basına kapalı yaptığı antrenmandan sonrası kulübün resmi internet sitesinde yer alan antrenman haberindeki ifadeler ise oldukça dikkat çekiciydi. Sitede bulunan antrenman haberinde Ankaragücü maçında sakatlanan 5 futbolcunun Wolfsburg karşısında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan antrenman haberlerinde daha önce kullanılmayan ifadelerin kullanılması ve özellikle “Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri Revire döndü” cümlesi Beşiktaş’ın Ankaragücü maçının ertelemeyen veya bir gün önceye almayan Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderme yapar nitelikteydi.
Haberde dün oynanan Ankaragücü maçında Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Rüştü Reçber, Tello ve İbrahim Toraman’ın çeşitli sakatlıklar yaşadığı ve bu futbolcuların Wolfsburg karşısında forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Ayrıca sakatlıkları süren Holosko, Delgado ve Rıdvan’ın da bu maçta oynayamayacakları hatırlatıldı.
Kulüp Doktoru Devrim Urgun, sakat futbolcular ile ilgili şu açıklamayı yaptı.
“Dün oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçında İsmail Köybaşı'nın her iki ayak bileğine de darbe aldığını ve ezikler olduğu, Rüştü'de darbeye bağlı bel ve kalça spazmı bulunduğu, Nihat'ın sol arka adalesinde çekme olduğunu, İbrahim Toraman'ın sol diz ve üst kasta darbeye bağlı ödem oluştuğunu ve son olarak Tello'nun sağ arka adalesinde çekme olduğunu tespit ettik. Bu 5 oyuncumuzun da Salı günü oynanacak Wolfsburg maçına yetişmeleri zor görünüyor”.
Ayrıca teknik direktör Mustafa Denizli’nin bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaptığı, toplantının ardından sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle sadece salonda ter antrenmanı yaptırdığı belirtildi.
WOLFSBURG YARIN İSTANBUL’A GELİYOR
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 3 Kasım’da oynanacak Wolfsburg karşılaşması öncesinde yarın saat 18.15'te Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Siyah Beyazlı ekip karşılaşma öncesi son antrenmanını, saat 18.45'te Nevzat Demir Tesislerinde yaparak kampa girecek.
Öte yandan Beşiktaş’ın rakibi Wolfsburg yarın 12.00 İstanbul’a gelecek. Alman ekibinin teknik direktörü Armin Veh saat 16.15’de İnönü Stad’ında bir basın toplantısı düzenleyecek. Wolfsburg takımı mücadele öncesi son antrenmanını ise saat 17.00’da İnönü Stadı’nda gerçekleştirecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!
En çok yorumlanan haberler
















