Bu haberi yazdır
Kombine satış tarihi uzadı
Kombine kart satışları 25 Ağustos'a dek uzatıldı.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kombine satış tarihi uzadı
Beşiktaş Kulübü, 2009-2010 sezonu BJK İnönü Stadı kombine kart satışlarını 25 Ağustos'a dek uzattı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 15 Haziran'da başlayan kombine kart satışlarının daha önce bugün sona ereceğinin bildirildiği hatırlatılarak, taraftarların yoğun talebi nedeniyle bu sürenin 25 Ağustos Salı günü saat 19.00'a kadar uzatıldığı duyuruldu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, 6 bin 900 ila 500 lira arasında değişen fiyatlarla satışı gerçekleştirilen kombine kartları tüm kredi kartlarına 1 peşin ve 3 taksitle satın alabiliyor. Ayrıca, Vakıfbank Taraftar Kredi Kartı sahiplerine Vakıfbank tarafından özel olarak ilave 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Kombine kart satışları, BJK İnönü Stadı altında yer alan Kombine Kart Satış Merkezi'nden, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve biletix.com internet sitesinden yapılıyor.

Kombine Kart Satış Merkezi pazar günü hariç haftanın 6 günü 10.00?19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler