Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, Belarus ve Gürcistan maçındaki futbolun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ancak Yunanistan önünde iyi mücadele ettiklerini söyledi. Yanal, "Türk halkı tabii ki daha iyi futbol ve daha iyi sonuçlar bekliyordu. Ancak futbolda her şey var. Yunanistan karşısında son anlarda sonuca gidebilseydik, grupta avantaj yakalayacaktık" diye konuştu.
Garanti verdi
Kazakistan önünde hem iyi futbol, hem de üç puan garantisi veren Ersun Yanal "Artık kazanma vakti geldi. Bundan sonra başka bir sonuç düşünemiyorum" dedi. Yanal, "Nihat'ı uzun süre sahada tutmamın nedeni, onun oyunun kaderini her an değiştirebilecek bir yeteneğe sahip olması. Bu yüzden de Serhat'ı geç soktum. Artık önümüze bakmalıyız" ifadelerini kullandı.
Başkan'dan tam destek: 'Takıma güveniyoruz'
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Levent
Bıçakçı, Yunanistan maçı sonrası yaptığı açıklamada milli takımımıza övgüler yağdırırken, gençleşmenin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya
başladıklarını vurguladı. Bıçakçı, "Biz takımımıza güveniyoruz. Şunu söyleyebilirim ki, Almanya, Türkiye'siz olmayacak. Ortaya koyduğumuz takım
oyunundan çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!


















