Beşiktaşımız, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.
Dorukhan Toköz ve Douglas Santos, antrenmanda yer almadı. Perşembe günü oynayan maçta futbolcularımız rejenerasyon çalışması ile idmanı tamamladı. Victor Ruiz ile Kartal Kayra Yılmaz, fizyoterapist eşliğinde düz koşu gerçekleştirdi.
Teknik direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
Bu arada, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen özel misafirler, takımın antrenmanını izledi. Teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcular, idman sonrası konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Beşiktaşımız, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın (7 Aralık) saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör


















