Kasamızı doldurduk
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yarı final rövanş maçına dek toplam 1 milyon 270 bin dolar kazanan siyah-beyazlılar, finale çıkarak, daha önceki kazançlarının yanısıra, en azından 650 bin dolar daha kazanmayı güvence altına aldı.
Kupada bu sezon uygulanan ödül sistemine göre, turu geçerek finale yükseldiği için 250 bin dolarla ödüllendirilen ''Kara Kartallar'', finale katılım payı olan 100 bin doları da hanesine yazdırdı.
Fortis Türkiye Kupası'nda şampiyon olacak takım 650 bin dolar, finalist ise 300 bin dolar daha alacak. Bu nedenle, finale yükselen Beşiktaş, en kötü olasılıkla ikinci bile olsa, daha önce kazandıklarına ek olarak 650 bin dolar daha kazanacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"
En çok yorumlanan haberler


















