Kartal'ın penaltı hasreti
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ligde geçen sezon lehine ve aleyhine en çok penaltı kararı verilen takımlar arasında yer alan siyah-beyazlılar, bu sezon ise 18 maçlık periyotta henüz penaltı atışı kullanmadı.
Geçen sezon lehine 11 penaltı kararı verilen Beşiktaş, Gaziantepspor ile birlikte en çok atış kullanan ekip olmuştu. Siyah-beyazlıların geçen sezon aleyhine de 11 kez penaltı kararı verilmişti.
Bu sezon gol yollarında etkili olamayan Beşiktaş'ta, oyuncuların ceza alanı içindeki pasifliği, hakemlerin penaltı kararlarına da yansıdı. Hakemler bu sezon siyah-beyazlı takımın aleyhine ise 2 kez beyaz noktayı gösterdi.
Öte yandan, Beşiktaş'ın yanı sıra Başkentin iki takımı Ankaragücü ve Gençlerbirliği de sezon başından buyana penaltıya hasret kalan takımlar oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!
En çok yorumlanan haberler














