Bu haberi yazdır
İşte gerçekler!
 
Kaynak : Karakartal ve AA
İşte gerçekler!
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Kleberson'un ülkeyi terketmesinin ardındaki gerçek netliğe kavuşuyor. Brezilyalı oyuncu, sözleşmesinde de yer aldığı gibi, 60 gün içinde ödeme yapılmazsa, kulübe ihtarname çekip, sonraki  15 gün içinde parasını alabilmeyi talep edebilecekti. Ancak Kleberson'a son ödeme 45 gün önce yapıldı. Brezilyalı oyuncu da, bugün siyah beyazlı kulübe ihtarname çekti.

Beşiktaş yönetimi, antrenmana katılmamasını noterle tespit ettikten sonra Brezilyalı futbolcunun evine gitti. Evini boşalttığı görülen Kleberson için noter tarafından da tutanak düzenletildi. Şu an itibariyle herhangi bir açılacak davada tazminat alma hakkı siyah beyazlı kulüpte bulunuyor.

Beşiktaş yönetimi, yasal yollara başvurup, bu tazminatı elde etmeye çalışacak.

Öte yandan Kleberson'un bundan sonra siyah beyazlı formayı giymesinin zor olduğu gözüküyor. Beşiktaş yöneticileri, Kleberson'un haber vermeden gitmesine ve kulübe ihtarname çekmesine karşılık, "Beşiktaş Kulübü'ne bu şekilde davranışlar sergileyen bir oyuncu, artık siyah beyazlı formayı giyemez" açıklamasını yaptı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler