Şampiyonlar Ligi'nde ikinci turu hedefleyen Beşiktaş, İtalya'daki maçı kazanırsa puanını 9'a çıkarıp diğer maçın sonucunu bekleyecek. İngiltere'de Londra'da oynanacak Chelsea-Sparta Prag maçından İngiliz takımı galip ayrılırsa Beşiktaş son hafta oynayacağı Chelsea maçını beklemeden ikinci tur biletini alacak. Beraberlik halinde her şey son maça kalacak.
Lazio, Beşiktaş'ı yenerse o zaman grupta hesaplar çok karışacak. İtalyan takımı puanını 7 yapıp, Beşiktaş'ın önüne geçecek. İngiltere'deki diğer maçtan çıkacak sonuca göre 4 takım son hafta Şampiyonlar Ligi, olmazsa 3. olup UEFA Kupası'nda yarışabilmek için her şeyini ortaya koyacak. Beşiktaş için en kötü skor Sparta Prag'ın Chelsea'yi yenmesi olacak.
Siyah-Beyazlı takım İstanbul'da 2-0 yenildiği rakibi karşısında bir bakıma rövanş için çıkıyor. Beşiktaş'ın Lazio ile önceki yıldan kalma hesabı da bulunuyor. Beşiktaş bundan geçen sezon İtalyan takımı ile UEFA Kupası'nda eşleşmiş, iki maçı da kaybedip elenmişti. Siyah-Beyazlılar, Lazio'yu yenerse üç yenilginin de hesabını sormuş olacak. Kartal'da gözler Beşiktaş'ın devler liginde attığı tüm gollerde katkısı bulunan Sergen'de.
Lazio:
Peruzzi, Oddo, Stam, Negro, Favalli, Conceiçao, Stankoviç, Liverani, Fiore, Inzaghi, Corradi
Beşiktaş: Cordoba, Zago, Ronaldo,
Emre, Okan, Tayfur, Giunti, Pancu, İbrahim, Sergen, İlhan
Stat: Roma Olimpiyat
Saat: 21.45 Yayın: Star
Hakem: Marcus Merk (Almanya Fed.)

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

















