Beşiktaş formasını 2011-2014 yılları arasında 3.5 sezon giyen Hugo Almeida, geçtiğimiz ay ülkesi Portekiz’in Academica takımında futbola nokta koyduğunu açıklamıştı.
Şimdilerde Academica’nın U23 Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Almeida, hem Siyah-Beyazlı günleri Fanatik'e anlattı.
İşte Almeida’nın sorulara verdiği samimi cevaplar;
"TAKIMIM HÜCUM OYNAYACAK"
Bundan sonra kariyer hedeflerin nelerdir, şu an neler yapıyorsun?
"Futbolu bıraktıktan sonra kulübüm Academica’nın U23 Takımı’nda yardımcı antrenörlük yapmaya başladım. Hocalık için gerekli olan lisanları alarak en kısa sürede profesyonel olarak üst düzeyde bir teknik direktör olmayı hedefliyorum. Önümde uzun bir yol var. Elbette forvet pozisyonundan gelen biri olarak takımımın sahada baskılı ve atak bir futbol oynamasını istiyorum. Taktik anlayışım hücum futbolu üzerine olacak. Jose Mourinho ve Thomas Schaaf gibi birçok önemli hocayla çalıştım. Rol modelim yok ama onlardan aldıklarımla birlikte kendi bildiğim doğrular üzerinden işimi yapmak istiyorum.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor

Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola


















