Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes, Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih'te tecrübeli teknik adam, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı düşünmek için erken
olduğunu savundu.
"TUR, TUR BAKACAĞIZ"
Konu hakkında Jupp Heynckes, "Şampiyonlar Ligi inanılmaz zorlu ve kura,
sakatlıklar ve bu gibi küçük detayların kupayı kazananı belli edeceği bir yer. Tur, tur bakacağız" ifadelerini kullandı.
"ÖNCELİK
BUNDESLIGA"
Bundesliga'nın önemini de vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Önceliğimiz her zaman Bundesliga oldu. Daha sonrasında hazırlanmamız gereken Dortmund ile kupa maçımız var" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında Bayern Münih ile karşılaşacağı ilk maç 20 Şubat Salı günü saat 22.45'te oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da Vodafone Park Stadyumu'nda gerçekleşecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu















