Bu haberi yazdır
Herkes gelmek istiyor! Güreli: "Türkiye ayağa kalkacak"
 
Herkes gelmek istiyor! Güreli: Türkiye ayağa kalkacak
21 Mayıs salı günü Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay ve İbrahim Altınsay ile birlikte Fransa’ya giden, Mondragon görüşmelerine katılıp kapalı kapılar ardında yaşananlara tanıklık eden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüsnü Güreli, Mondi’nin transferinden kendilerinin vazgeçtiğini belirtip, Siyah-Beyazlı takıma gelmek isteyen çok sayıda kaleci olduğunu söyledi.

Teknik direktör Mircea Lucescu ile uyum içinde transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Hüsnü Güreli şunları söyledi: “Şu an Pletikosa, Alexander Ricardo ve Mazzantini ile her konuda anlaşmış durumdayız. Bu arada hocamız da İtalya’da forma giyen birkaç kaleciyle temaslarını sürdürüyor. Ayrıca Dida’nın menaceri de kapımızı çaldı. Lucescu ‘Bunu istiyorum’ diyecek, biz de imzayı attıracağız.”

Beşiktaş ile Pascal arasında hiçbir sorun yok. Bu iş kısa sürede biter. Bir de Brezilyalılar var gündemimizde. Hem Jorginho, hem de Edilson ile direkt görüşmelerimiz oldu. İki futbolcu ve menacerleriyle el sıkıştık. 100. yıla muhteşem bir kadroyla girmenin hesaplarını yapıyoruz. Sadece Beşiktaş tribünlerini değil, Türkiye’yi bile ayağa kaldıracak bir takım kuruyoruz.”

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler