Premier Lig'in unutulmaz golcüleri arasında yer alan ve özellikle Chelsea formasıyla attığı gollerle hafızalarda yer edinen Jimmy Floyd Hasselbaink, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı.
İngiliz basınına konuşan Jimmy Floyd Hasselbaink, 2004 yılında
Chelsea'den ayrılırken Beşiktaş ve Milan'dan teklif aldığını ancak Middlesbrough'u seçtiğini belirtti.
''BEŞİKTAŞ VE MILAN İSTEDİ,
İNGİLTERE'DE KALDIM''
Hasselbaink, ''Chelsea ile sözleşmem bittiğimde Beşiktaş ve Milan bana teklif yaptı. Ama ben İngiltere'de kalmak istedim. Milan'a gitseydim Shevchenko'nun arkasında yedek kalacaktım. 32 yaşındaydım ve sadece futbol oynamak istiyordum. Hafta içi, hafta sonu futbol oynamak istiyordum. O yüzden İngiltere'de kaldım.'' diye konuştu.
2004 yılında Middlesbrough'a transfer olan Jimmy Floyd Hasselbaink, ardından Charlton ve Cardiff takımlarının formasını giymişti. Unutulmaz forvet daha öncesinde ise Atletico Madrid ve Leeds takımlarında oynamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























