Bu haberi yazdır
Güreli: "Gönlümüz Lucescu'dan yana"
 
Beşiktaş'ta transferin tek yetkili ismi Hüsnü Güreli, ‘‘Beşiktaş taraftarı biraz daha sabretsin, yakında yıldız yağacak’’ dedi. Güreli, Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Haşmet Kürüm ve Sinan Engin ile yurt içi ve yurt dışından tesbit ettikleri futbolcularla önümüzdeki haftadan itibaren imza attıracaklarını açıkladı. Güreli şunları söyledi;

‘‘100'üncü yılımızı kutlayacağız. Bundan sonra Beşiktaş'a imza atan ve forma giyen futbolcular sorumluluklarını bilmek zorundalar. Kulübe karşı 2 yıldır şampiyonluk borçları var. Bu borç, aldıkları maaşların ve transfer bedellerinin bir parçası. Beşiktaş'ı yüreğinde hisseden oyuncu imzasını atar ve gider. Beşiktaş artık hiç bir oyuncuya taviz vermeyecek.

Transfer komitesinin tesbit ettiği dünyanın sayılı futbolcularıyla temasa geçtik. Yeni teknik direktörümüzün onayı ile bu oyunculara imza attıracağız. Herkes ısrarla bizden isim istiyor. Ancak listemize aldığımız bu oyuncuların isimleri duyulduğunda fiyatları katlanarak artıyor. Ancak ben taraftara, ‘‘Yıldız oyuncu’’ sözünü veriyorum.

Yönetim olarak 3-5 teknik adam arasından, en iyisini takımın başına getireceğiz. Gönlümüz elbette Lucescu'dan yana. Ama Lucescu elde edilmesi gerçekten zor bir teknik adam. Şampiyon bir takımın hocası olarak, yurt dışından inanılmaz teklifler almış. Beşiktaş yönetimi olarak onu gönülden takımın başında görmek istiyoruz. İnşallah olur.

Pascal Nouma ile de temasa geçtik. Rahatsızlığından öte Pascal konusunda bazı tereddütlerimiz var. Takım içindeki davranışları bir dönem Beşiktaş'a zarar verdi. Bu bizi, açıkçası çok düşündürüyor. Sergen'i elbette Beşiktaş'ta görmeyi hem taraftarımız, hem de yönetimimiz çok arzu ediyor. Ancak onun transferinde de bonservis sorununu aşmamız lazım.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler