Kayseri maçının 60. dakikasında yerini Tolgay'a bırakan Oğuzhan, oyundan alınmasına sinirlenip, hocasının elini sıkmamıştı.
Oğuzhan'ın bu davranışı tepkilere neden olurken, Şenol Güneş'ten oyuncusuna uyarı geldi. Yıldız futbolcu, davranışını "Anlık tepki" olarak değerlendirip özür dilerken, Güneş'in "Sen bu takımın kaptanısın. Yaptığın hareket benim için önemli değil. Bu tür duygusal reaksiyonları anlayabiliyorum. Quaresma'ya söylediklerimi, sana da söyleyeceğim; bunlar sizin adınıza olumsuz görüntüler. İyi niyetinden şüphem yok ama biraz daha dikkatli olman gerekiyor" karşılığını verdiği öğrenildi.
Sorun konser değil tohum
Beşiktaşımız'ın Basın Sözcüsü Candaş Tolga Işık, Vodafone Park'ın zeminindeki bozulmanın iddia edildiği gibi konserden kaynaklanmadığını söyledi. Işık, "Biz aynı sorunu tesislerde de yaşıyoruz. Ortada bir tohum problemi var. İki yerde de aynı tohum kullanıldı. Gereken uyarılar ilgili firmaya yapıldı" dedi.
Güneş izledi, Malmö takıldı
Beşiktaşımız'ın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü İsveç'te konuk olacağı Malmö sahasında Sundsvall ile 0-0 berabere kaldı. Maçı Beşiktaşımız'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş de tribünde takip etti. Malmö 24. haftası geride kalan İsveç Ligi'nde 44 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

















