Bu haberi yazdır
"Gruptan çıkacağız"
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde (A) Grubu'nda yer alan ve kendi sahasında İspanya'nın Halcon Avenida takımına 67-61 mağlup olan Beşiktaş Cola Turka'da yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Aziz Akkaya, rakipleri karşısında takım olarak skor üretemediklerini, yenilgiye rağmen gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Akkaya, skora bütün oyuncuların katkı yapması gerektiğini belirterek, ''Rakip oyuncular Harper'ı da tanıyorlardı. Bu nedenle bu oyuncumuza yönelik önlemler aldılar. Aldığımız yenilgiden dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ancak FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde gruptan çıkacağımıza kesinlikle inanıyorum'' dedi.

Aziz Akkaya, bu yenilginin ardından deplasmanda ekstra bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, ''Sahamızda yapacağımız 3 maçı da kazanmalıyız. Elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

Grubunda yaptığı 3 maçın 2'sinden mağlup ayrılan ve şu ana dek sadece bir galibiyet alabilen siyah-beyazlı takım, (A) Grubu'ndaki 4. maçında 5 Kasım Çarşamba günü Polonya'nın TS Wisla Krakow takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler