Siyah-Beyazlı takımımızda arzuladığı patlamayı Süper Lig’de geçen hafta oynanan Başakşehir maçında yapan ve rakip fileleri 2 kez havalandıran Mario Gomez’in, özgüveni tavan yaptı. Milli maçlar için verilen arayı sıkı bir şekilde çalışarak değerlendiren ve kısa sürede emeğinin karşılığını alan 30 yaşındaki yıldız, yarın oynanacak Skenderbeu mücadelesinde takımının en önemli kozu olacak.
Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in kilit oyuncu gözüyle baktığı Alman golcü, “Taraftarın beklentisinin farkındayım. Buna en iyi şekilde karşılık verebilmek için elimden geleni yapıyorum. Olimpiyat’ta attığım 2 gol bana büyük moral verdi. Gollerime Skenderbeu karşısında da devam etmeyi hedefliyorum” ifadelerini kullandı.
Alman basınında manşetlerde
Beşiktaşımız’a transfer olmasının ardından her fırsatta, “Almanya Milli Takımı formasıyla Euro 2016’da yer almak en büyük hayalim. Bunun için takımımda önemli işlere imza atmayı hedefliyorum” sözlerini sarf eden Gomez, Başakşehir maçında Kartal’a zaferi getirmesinin ardından ülkesinin basınında geniş yer buldu. Alman gazete ve internet siteleri, tecrübeli futbolcunun attığı gollerden övgüyle söz ederken, başarılı oyuncu için, ‘Boğaz’ın yeni kralı’ yakıştırmaları yapıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor





















