Beşiktaş'ımız, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mario Gomez ile anlaşamazsa tamamen Loic Remy transferine yönelecek.
Aylardır Alman forvet Mario Gomez'den net karar vermesini bekleyen Beşiktaş'ımız daha fazla geç kalmak istemiyor. Mario Gomez'in neredeyse her hafta karar değiştirmesinden sıkılan Beşiktaş'ımız, Mario Gomez'e "Ya evet, ya hayır de" resti çekecek. Eğer Mario Gomez'in cevabı olumsuz olursa ilk hedef Chelsea'li Loic Remy olacak.
Chelsea'nin yeni hocası Antonio Conte, Loic Remy'yi kadrosunda düşünmüyor. Fransız oyuncu Loic Remy'nin sık sakatlanmasından ve takıma uyum sağlayamamasından dolayı Chelsea'nin onu satış listesine koyması bekleniyor.
10 milyon euro'luk bonservis bedeli Beşiktaşımızın gözünü korkutsa da satın alma opsiyonuyla kiralık formülü ciddi biçimde düşünülüyor.
Hazırlık kampına alındı
Mario Gomez'in net cevabının ardından Beşiktaş'ımız, ön yoklamaları yaptığı Chelsea ile Remy için masaya oturacak. Bu arada Remy ise "Geçen sezon benim için zordu. Birçok sakatlık yaşadım. Beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyorum, kendimi çok iyi hissediyorum" dedi. Remy, Chelsea'nin Avusturya kamp kadrosunda yer alıyor. Mavilerin, Rapid Wien'e 2-0 yenildiği maçta 72. dakikada oyuna girdi. 29 yaşındaki oyuncunun bugünkü Wolfsberger karşılaşmasında 11'de olması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!


















