Gökhan Gönül'e tarihi jest
Beşiktaş, Fenerbahçe il oynanacak olan Türkiye Kupası maçında Gökhan Gönül'e tarihi bir jest yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü Fenerbahçe maçında kaptan olarak sahaya çıkartacak.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında sahne alacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir iddia ortaya atıldı.
A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulunan Serkan Korkmaz, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe karşısına Beşiktaş kaptanı olarak çıkacağını öne sürdü.
Bu iddia sosyal medyada tartışma konusu olurken, Fenerbahçeli isimlerin tepkisini arttırmasına neden oldu.
Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe ile
sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaşımıza transfer olan Gökhan Gönül, sarı lacivertli camia tarafından maddiyatçılıkla suçlanmıştı.
Gökhan, tüm baskılara ve tepkilere rağmen Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında oldukça iyi bir futbol ortaya koymuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler





















