Transferde, futbolcunun mutluluğu ve menfaati ile kulübün menfaatlerinin buluşması gerektiğini dile getiren siyah-beyazlı yönetici, "İlhan'ın menajeri, spor direktörümüz Erdil Arpacı'ya verdiği bilgide görüşmelerin devam ettiğini söyledi. İlhan'ın da kulübümüze gitmek veya kalmak isteği yönünde bir bildirimi yok. Son durum bu" dedi.
Hüsnü Güreli, Galatasaray'da erken sözleşme yenileme talebini geri çeviren Ümit Karan ile sözleşmesini tek taraflı feshettikleri Ahmet Dursun'u takas edecekleri yönünde basına yansıyan haberleri yalanladı.
Böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını anlatan Güreli, "Ümit zaten sezon sonuna kadar Galatasaray'ın futbolcusu. Eğer almak istersek bonservisi konusunda Galatasaray ile masaya oturmamız gerekir. Kendisi de Galatasaray'da devam etmek istediğini söylüyor" diyerek sözlerini tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi

Real Madrid'den Alaba için karar!

Van Basten'den Lamine Yamal övgüsü!

















