Transferde, futbolcunun mutluluğu ve menfaati ile kulübün menfaatlerinin buluşması gerektiğini dile getiren siyah-beyazlı yönetici, "İlhan'ın menajeri, spor direktörümüz Erdil Arpacı'ya verdiği bilgide görüşmelerin devam ettiğini söyledi. İlhan'ın da kulübümüze gitmek veya kalmak isteği yönünde bir bildirimi yok. Son durum bu" dedi.
Hüsnü Güreli, Galatasaray'da erken sözleşme yenileme talebini geri çeviren Ümit Karan ile sözleşmesini tek taraflı feshettikleri Ahmet Dursun'u takas edecekleri yönünde basına yansıyan haberleri yalanladı.
Böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını anlatan Güreli, "Ümit zaten sezon sonuna kadar Galatasaray'ın futbolcusu. Eğer almak istersek bonservisi konusunda Galatasaray ile masaya oturmamız gerekir. Kendisi de Galatasaray'da devam etmek istediğini söylüyor" diyerek sözlerini tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!



















