Bu haberi yazdır
Gençlik ateşi
 
Kaynak : Milliyet
Gençlik ateşi
Geleceğin Beşiktaş'ını oluşturmanın telaşı içine giren Teknik Direktör Jean Tigana, gençlere olan güvenini bir kez daha gösterdi. Fransız çalıştırıcı, Paris'te yapılacak kampa, altyapıdan yedi futbolcu götürecek.

Geçen sezon PAF takımından A takıma aldığı, zaman zaman da oynattığı Rıza, Kenan ve Emre'ye bu sezon da şans tanımayı düşünen Tigana, B Genç Takımı'nda yer alan 16 yaşındaki Serkan, Abdullah, Bülent ve Ömer'i de ağabeylerinin yanına davet etti.

Serdar da kampta

Genç transferlerle takımın yaş ortalamasını düşüren Tigana, alt yapıdan aldığı futbolcuların yanı sıra Serdar Özkan'ı da kampa götürme kararı aldı.

Antalyaspor'dan transfer edilen Burak Yılmaz'ın karşılığında kırmızı - beyazlı kulübe verilen Serdar Özkan, Antalya'ya gitmek istememesi nedeniyle takımda kaldı. Geçen sezon Akçaabat Sebatspor'da kiralık oynayan genç oyuncu Tigana tarafından kamp kadrosuna dahil edilerek mercek altına alınacak.

Öte yandan 20 Haziran'daki kampa kadar yabancı transferine nokta koymayı düşünen Beşiktaş, Delgado için Basel kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Kartal'ın görüştüğü ileri sürülen Arjantinli Andres D'Alessandro ise kulübü Wolfsburg tarafından Real Zaragoza'ya kiralandı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler