Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın yerine göreve gelebileceği konuşulan Şenol Güneş, bu iddialar üzerine ilk kez açıklama yaptı.
Siyah-beyazlı kulüpte daha önce iki kez görev yapan Şenol Güneş, Beşiktaşlı yorumcu Ali Ece'ye gündemdeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Şenol Güneş, Beşiktaş'a yeniden layık görülmesiyle ilgili "Mühim olan bir göreve gelmek değil, o göreve gelmeniz için layık görülen sevgiyi kaybetmemektir. Beni bu göreve layık gören tüm Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ediyorum." dedi.
Yeniden göreve gelme ihtimaliyle ilgili soruyu yanıtlayan Şenol Güneş "Kararı verecek olan sayın başkandır, şu anda Sergen hoca göreve devam ettiğine ve devam edeceği yönünde açıklamalar yaptığına göre benim bir niyet belirtmem saygısızlık olur." ifadelerini kullandı.
2015-2019 yılları arasında Beşiktaş'ı iki kez şampiyonluğa ulaştıran Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımı Şampiyonlar Ligi'nde de namağlup gruptan çıkardı. 2022-2023 yıllarında yeniden Beşiktaş'ı dönen Şenol Güneş, ikinci döneminde istediği başarıyı yakalayamadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Robert Lewandowski, Barcelona'ya veda etti!

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüyor!

Edin Dzeko'dan geleceği için açıklama!

Nottingham Forest'tan Vitor Pereira kararı

Bayern Münih, Manuel Neuer ile sözleşme uzattı

Middlesbrough'tan Southampton için men talebi!

İspanya'da nefes kesen yarış: Kümede kalma!

Acun Ilıcalı: ''Futbol dünyasına casusluk getirdiler''

Real Madrid'den tepkiler altında galibiyet!

Porto'dan Lewandowski için açıklama



















