Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-gyu Oh, ülkesinin basınına Beşiktaş ve Süper Lig hakkında açıklamalar yaptı.
Ülkesinden JTBC'ye
konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Türk ligine geldiğimde ilk anda çok şaşırdım. Türk futbolunu 'pes etmeden ileriye doğru iten futbol' olarak
tanımlarım. Fiziksel mücadele yoğun. Dinamik ve hızlı, tempolu oyunu sevdiğim için bu bana çok uygun bir futbol tarzı" dedi.
Performansına dair Hyeon-gyu Oh, "15 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a geldim, bu yüzden 15 gol atacağım. 15 gol atarsam, saat alacaklarını söylediler. Bu da bana motivasyon sağlıyor ve gol atmak için daha çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı.
"BENCE BU HAYATIMIN GOLÜ"
Güney Koreli Oh, ilk maçındaki röveşatasıyla ilgili ise "Daha önce hiç rövanşata golü atmamıştım, antrenmanda bile. Bence bu hayatımın golü. Puskas Ödülü'nü kazanacağımı düşünmüyorum ama umarım bu, Beşiktaş'ta sezonun en iyi golü olur" ifadesini kullandı.
8 MAÇTA 7 GOL KATKISI
Oh Hyeon-gyu, Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 8 maçta görev aldı ve 5 gol, 2 asistlik katkı sağladı.
Güney Koreli santrforun Beşiktaş ile olan sözleşmesi ise 2029 yılına kadar devam ediyor.
PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO
Oh Hyeon-gyu'nun güncel piyasa değeri yaklaşık 15 milyon euro seviyesinde gösteriliyor.
Güney Kore Milli Takımı formasıyla 24 karşılaşmada görev alan Oh, rakip fileleri 6 kez havalandırdı.
Beşiktaş, Hyeon-gyu Oh transferi için ara transfer döneminde Genk'e 14 milyon euro bonservis bedeli ödedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti





















