Bu haberi yazdır
Aaronson: "Türkler'e hakkını vermek lazım"
ABD Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Brenden Aaronson, Türkiye mağlubiyetinin ardından ay-yıldızlı ekibi övdü. Deneyimli futbolcu, "Türkler'e hakkını vermek lazım." ifadelerini kullandı.  
Kaynak : Sporx.com
Aaronson: Türkler'e hakkını vermek lazım
Fotoğraf : AA

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Türkiye'ye mağlup olan ABD Milli Takımı'nda Brenden Aaronson, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mağlubiyete rağmen endişeli olmadığını belirten Aaronson, takımın doğru yolda olduğunu söylerken, Türkiye'nin galibiyeti hak ettiğini ifade etti.

"TÜRKİYE GOL POZİSYONLARINDA ÇOK ETKİLİYDİ"

Karşılaşmayı değerlendiren yıldız futbolcu, Türkiye'nin fırsatları iyi değerlendirdiğini dile getirdi.

"Bu yenilgi nedeniyle endişelenmiyorum. Takım çok iyi durumda. Türkiye, gol attığı pozisyonlarda kaliteli futbol sergiledi ve bu konuda yapabileceğimiz pek bir şey yok. Yolumuza devam etmeliyiz."

"İYİ TEPKİ VERDİK"

İkinci yarıdaki performanslarından memnun olduğunu belirten Aaronson, takımın reaksiyonuna dikkat çekti.

"İkinci yarıdaki reaksiyonumuz çok, çok iyiydi. Sahaya geri döndük ve skoru eşitledik. Ancak son dakikada gol yedik."

"TÜRKLER'E HAKKINI VERMEK LAZIM"

Sözlerinin sonunda A Milli Futbol Takımı'nı tebrik eden Aaronson, Türkiye'nin ortaya koyduğu oyunun takdiri hak ettiğini söyledi.

"Türkler'e hakkını vermek lazım."

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler