Bu haberi yazdır
İtalya'dan Gomez açıklaması!
Fiorentina Genel Menajeri, herhangi bir oyuncudan ayrılık talebi gelmediğini, ancak forvet sayısını düşürmek istediklerini söyledi.  
İtalya'dan Gomez açıklaması!

Fiorentina Genel Menajeri Pantaleo Corvino, sezon öncesi kampına davet ettikleri Mario Gomez'i takımda tutmak için ısrarlı olmadıklarını ve elden çıkarabileceklerini, ancak hiçbir oyuncularından ayrılık talebi gelmediğini söyledi.

İtalyan yönetici Mario Gomez ile ilgili sorulan bir soru sonrasında, şu anda takımda 5 kaliteli forvet olduğunu belirtirken, kimsenin ayrılık talebinde bulunmadığını vurguladı ve; "6 forvetimiz vardı ve Rebic'i göndererek 5 forvete indik. Ancak hala kulübümüz ve hocamız 5 rakamının çok fazla olduğunu düşünüyor. 5 forvetle devam edemeyiz, özellikle de bunların hepsi üst düzeyse. Bize yapılan tekliflere bakarak ne yapacağımıza karar vereceğiz. Ancak şu anda hiçbir oyuncumuz ayrılık için bize başvurmadı" ifadelerini kullandı.

Fiorentina'da forvet bölgesinde Giuseppe Rossi, Khouma Babacar, Mario Gomez, Nikola Kalinic ve Jaime Beez yer alıyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler