Bu haberi yazdır
"F.Bahçe dolduruyor, biz dolduramıyoruz"
 
F.Bahçe dolduruyor, biz dolduramıyoruz
Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Çaykur Rizespor’un sahada çok iyi mücadele ettiğini belirterek, “Çok iyi bir rakip karşısında sürprize uğradım” dedi. Lucescu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Çaykur Rizespor’un 5-1 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadığını belirterek, “5-1’den sonra bile pres yapıp, iyi mücadele ederek 2 gol buldular. Bence şu anda ligde bulundukları sırayı hak etmiyorlar. Çok iyi bir takımlar. Beni de şaşırttılar” diye konuştu. Beşiktaş savunmasına da eleştirilerde bulunan Rumen teknik adam, şunları söyledi:

“Biz son zamanlarda olmamız gereken gibi değiliz. Oyuncularımı da anlamaya çalışıyorum. Yenilen gollere üzülüyorum. Bu sezon farklı bir yıldı. Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmayı hedefliyorduk. Defansım geçen sezonki gibi oynamıyor. Gerekli konsantrasyonu sağlayamayıp, rakibe gol pozisyonları veriyoruz. Umarım tatilde herkes kafasını toparlar. 1 yılda 70 maç oynamak kolay değil. Tatile ihtiyacımız vardı. Bu ara bize çok iyi geldi. Futbolcularımın iyi dinlenmelerini istiyorum. Çünkü yeni yıl bizim için çok önemli.”

Lucescu, BJK İnönü Stadı tribünlerinin boş kalmasına da sitemde bulunarak, “Seyircilerimize devamlı ihtiyacımız var. Bu ekip, dolu statta oynamayı hak ediyor. Ben bir tek Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında stadımızın dolduğunu gördüm” dedi.

Sergen’e de övgüler yağdıran Lucescu, “Taraftarlarımız en azından Sergen gibi bir futbolcuyu seyretmek için stada gelmeli. Ben bütün Avrupa’da böyle bir futbolcu görmedim. Başka takımların taraftarları da Sergen’i izlemekten zevk alıyorlar. Avrupa’nın neresinde olursa olsun, böylesine iyi bir futbolcu için statlar dolar” şeklinde konuştu.

Lucescu, son olarak herkese iyi yıllar dilediğini belirterek, “Benim için mutlu bir yıldı. Sanırım Beşiktaş’ı takip eden muhabir arkadaşlar için de iyi bir yıl geçti. Umarım gelecek yıl da böyle olur. Herkese mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Teknik direktör Lucescu, geçen sezona göre bu yıl ilk yarıyı daha iyi bitirdiklerini söyledi. Lucescu, geçen sezonun ilk yarısına göre 2 puan fazla topladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Devamlılığı olan bir ekibiz. Bu durum bizim geleceği düşünmemiz için de imkan tanıyor. Bu konudan dolayı mutluyum. Oyuncularıma yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepsi kendilerine güvenerek, cömertçe mücadelelerini ortaya koydular. Bu bir teknik adam için mutluluktur.”

Mircea Lucescu, bu sezon kötü bir performans gösteren Galatasaray’ın teknik direktörüne de destek verdi. Lucescu, Galatasaray’ın bir değişim geçirdiğini belirterek, Terim’e sabır gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yeni bir ekip yaratmanın 5-6 yılı alabileceğini vurgulayan Rumen çalıştırıcı, “Galatasaray bir yola girdi. Gençleştirme çalışması yapıyorlar. Bu zor bir olay. Ancak bu hırs da getiriyor. Yine de inişli çıkışlı bir grafik çizebilirler. İstatistikler de bunu gösteriyor. Ancak sabırlı olmak gerekiyor. Teknik direktörün yaptığına güvenmek lazım. Ona devamlılık sağlamak lazım ki fikirlerine yansıtabilsin” diye konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler