Erzurum'da bir ilk VAR!
Beşiktaş'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı maçta ilk gol sonrasında VAR odasının görüntüsü ilk kez canlı yayında ekranlara geldi.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmada VAR odası ilk kez canlı yayında ekrana verildi.
Beşiktaş'ın 16. dakikada Scuk'tan yediği golün ardından hakem Ümit Öztürk, santra öncesi VAR odasından gelecek haberi bekledi. Pozisyonda ofsayt olup olmadığını inceleyen VAR odasının bu sırada görüntüsü canlı yayınla ekranlara da yansıtıldı.
Ligin ilk haftasındaki yaşanan bazı tartışmaların ardından hafta arasında VAR odası görüntüsünün, pozisyon görüntüsüyle birlikte televizyon ekranlarına yansıtılmasına karar verilmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı
En çok yorumlanan haberler
















