Bu haberi yazdır
Engin: "Müthiş bir mücadeleydi"
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Engin: Müthiş bir mücadeleydi
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Marsilya karşısında aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını kutlarken, ''Müthiş mücadele örneği gösterdiler. Şu anda, Porto maçını kaybettiğimiz için üzülüyoruz'' dedi.

Engin, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Porto maçını kaybetmemeleri durumunda şu anda gruptan çıkmış olacaklarını belirterek, ''Şu anda, bu maçı kaybettiğimize yanıyoruz. Olympique Marsilya karşısında temiz ve net bir galibiyet aldık. Taraftarımızın müthiş desteği vardı. Takımımız da buna ayak uydurdu. Camiamızın, teknik heyet ve futbolcularımızın ihtiyacı olan bir galibiyet elde ettik'' diye konuştu.

Porto ile grubun final maçını oynayacaklarını kaydeden Sinan Engin, maçı kazanmaya gideceklerini, buna da inandığını sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler