Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Abdoulay Diaby, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
"BANA YAPILAN HAREKET KIRMIZI KART"
Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki resmi maçlarda 200. golünü attığı için verilen ödül
hakkında konuşan Diaby, "Ödülden dolayı çok mutlu oldum. Bir parça da olsa kulüp tarihine geçmiş oldum. İki tartışmalı penaltı pozisyonu var.
İkincisinin penaltı olduğunu düşünüyorum. Maruz kaldığım çok sert bir faul var, sizler de gördünüz, orada kırmızı kart çıkabilirdi."
ifadelerini kullandı.
"MİLLİ ARALAR YORUCU OLUYOR"
Milli araların yorucu olduğundan bahseden Mali'li futbolcu, "Milli aralar yorucu olabiliyor. Uzun yolculuklar da etkili oluyor. Milli takımda son maçı oynadıktan sonra lige kadar toparlanacak vaktim olacak. Bugün zor maç oynadık, Denizlispor çok iyi kapandı ama gol atmayı ve üç puan almayı başardık." şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

















