Beşiktaşımız, Mustafa Denizli’yle uzun vadeli sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktörleriyle uzun süre çalışmak istediklerini doğrulayan Başkanımız Yıldırım Demirören, "Biz yönetim olarak istikrardan yanayız.
Mustafa Hoca takıma katıldığından bu yana hem tribün hem de futbol takımının önemli bir hava yakalaması hedeflerimize yaklaştığımızı gösteriyor" dedi. Denizli’nin yanı sıra, antrenör Tayfur Havutçu, Zafer Öğer ve kondisyoner Stefano Maronne ile de uzun yıllar çalışmak istediklerini kaydeden Demirören, bu ekibe en az 5 yıllık anlaşma yapmak için teklif götüreceklerini ifade etti. Siyah beyazlı kulübümüzün sıkıntılı günleri geride bıraktığını vurgulayan Başkanınımız şöyle konuştu:
Çok memnunuz
"Sezon içinde hocamızı takımın başına getirirken, 2010 yılına kadar sözleşme teklif etmiştik. Fakat kendisi yönetimin de zorda kalmaması için sezon sonuna kadar imza atacağını söyledi. Teknik direktörümüzden yönetim, taraftar ve oyuncular olarak çok memnunuz."
Alex Ferguson ve Arsene Wenger gibi teknik teknik adamların istikrar sonucu başarıya uzandığını da ifade eden Demirören, "Beşiktaş tarihinde bugüne kadar Gordon Milne dışında uzun süreli çalışan teknik adam olmadı. Yabancı hocalara karşı çok sabırsız davranıyoruz.
Mustafa Denizli ile uzun yıllar çalışma yapılması halinde büyük zaferler kazanılacaktır. Şu anda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Denizli ile sürekli konuşuyoruz. Mutlaka imza attıracağız" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"

Real Madrid'den Rüdiger'e bir yıllık teklif!


















