İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte, takımının EURO 2016 kadrosuna dahil etmediği Andrea Pirlo ve Sebastian Giovinco ile ilgili açıklamalarda bulundu. Her iki oyuncunun da Amerika MLS Ligi'nde oynadığını ve bunun bir bedeli olduğunu ve iki oyuncununda bu bedeli ödediğini söyledi.
Antonio Conte "Bu konuyu Pirlo ve Giovinco ile konuştuk. Eğer oraya gidip oynamayı seçtiyseniz, bunun bedelini ödemelisiniz. Bu tercihi yaparken sadece teknik açıdan değerlendirme yaptık. Hiçbir şeyi şansa bırakamazdık. Başka türlü düşünen varsa yanılır. Bana bir şeyler vermesi garanti olacak 30 kişiyi kadroya çağırdım" şeklinde konuştu.
Avrupa Şampiyonas'ında E Grubu'nda Belçika, İsveç ve İrlanda ile mücadele edecek olan İtalya hazırlık maçlarını da bu ülkelere benzerlikte futbol oynayan takımlar ile yapacaklarını belirten Conte "İlk hazırlık maçımız İskoçya ile onların futbol tarzı İrlanda'ya benziyor. İkinci hazırlık karşılaşmamızı da Finlandiya'yı seçtik onlarda İsveç'e yakın bir futbol anlayışları var" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Solskjaer için açıklama: "Daha fazlasını hak ediyordu"

Barcelona'dan ligde dev seri!


















