Sezonun ikinci yarısı öncesinde, forvet sorununu Holosko ile çözen ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da isteğiyle bir stoper almaya kararlı olan Beşiktaş rotasını belirledi. Vatan Gazetesi'nin 4 Ocak tarihli haberine göre, siyah-beyazlılar, geçen sezon da temas kurdukları ancak transferini gercekleştiremedikleri Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini’yi ikna etmeye çalışıyor. 25 yaşındaki Colloccini 2004’ten bu yana İspanya Ligi’nde Deportivo forması giyiyor. Arjantin Milli Takımı’nda da oynayan başarılı savunma oyuncusu için görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yönetim maliyet hesapları yapıyor.
Deportivo ile sözleşmesi süren Coloccini’nin bonservisinin yüksek olması nedeniyle kiralama yoluna gidilebileceği, Arjantinli futbolcunun ikna edilmesi durumunda yılık 1.5 milyon Euro’luk ücretin gözden çıkarılabileceği öğrenildi.
Beşiktaş’ta Coloccini’nin alternatifi ise menajerlerin kulübe teklif ettiği İspanyol stoper, Oleguer. Barcelona’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sadece 5 lig maçında kadroya girebilen Oleguer’in, Coloccini transferinin gerçekleşmemesi durumunda siyah-beyazlı takıma gelebileceği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!



















