Bitnel'in yardımcılıklarını Oktay Biçer ile Hakan Bulduk yaparken, 4. hakem olarak da Sertan Bakan görev aldı. Siyah beyazlı takım, mücadelenin 61. dakikasında Delgado'nun attığı golle 1-0 öne geçti. 80. dakikada ise Aydın Karabulut, Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise 85. dakikada İlyas ve 90'da da Sertan'ın golleriyle eşitliği sağladı. Mücadele 2-2 tamamlandı. Karşılaşmayı Başkan Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.
Beşiktaş : Atilla, Ali Tandoğan, Koray Avcı, Baki Mercimek (Dk.46 Koray Şanlı), Mehmet Sedef (Dk.46 Bülent Uzun), Mehmet Yozgatlı, Cisse (Dk.70 Tello), Burak Yılmaz (Dk.46 Delgado), İbrahim Akın (Dk.46 Aydın Karabulut), Higuain (Dk.65 Batuhan Karadeniz), Mert Nobre (Dk.58 Bobo)
İstanbul Bş. Bld: Haluk, Mert Korkmaz, Cesari, Volkan, Ekrem, İlhan, Ünal, Sergio, Erman, Gökhan, Uğur. (İkinci
yarıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Evren, Kerim, Mahmut, Efe, Dijicu, İlyas, Hasan Ali ve Sertan oyuna dahil oldular.)

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick




















