Denizli, "Ligde genel bir durumu değerlendirdiğin zaman iyiye yakın bir hafta olduğunu görüyoruz. Genel değerlendirmek gerekirse de kötünün iyisi" şeklinde konuştu.
Deneyimli teknik adam, Sivasspor'un golünün ardından beraberlik golünü atmalarıyla ilgili de, "Futbolda böyledir. Futbolun gol sonrası 5 dakikalık bölümü aşağı yukarı gollerin %80'inin yapıldıgı bölümdür. Ya atan ikinciyi atar, ya da yersin. Gol sonrası bölümler en tehlikelilerdir. Güzel gol attık. Tello çok mükemmel bir gol attı. Zaten sol ayağıyla bu topları iyi kullanan bir futbolcu" dedi.
Denizli son olarak, "Neticede buradan sevinçli de ayrılmıyoruz üzüntülü de ayrılmıyoruz. Güzel bir futbol gecesiydi. İki takımın da kaybetmemeyi düşünerek emniyetler alması normal karşılanacak bir durumdu. Ligin bitimine 9 hafta var. Ben genel olarak takımımdan memnunum" diyerek sözlerini noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

















