Beşiktaşımız'a geçen sezonun ara transfer döneminde Ukrayna Premier Lig ekibi Dnipro'dan transfer olan Denys Boyko, ortaya koyduğu performansla teknik direktörümüz Şenol Güneş'in beklentilerini karşılayamamıştı.
Beşiktaşımız'da 3'ü Süper Lig ve 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplamda 5 maça çıkabilen Ukraynalı eldiven Denys Boyko, yeni sezon hazırlıklarındaki formuyla da Şenol Güneş'ten geçer not alamadı. Bu gelişmenin ardından uzun süredir La Liga ekibi Malaga'ya kiralanması konuşulan 28 yaşındaki eldiven, İspanyol temsilcisine sezon sonuna kadar gönderildi.
La Liga'da oynayacak
Beşiktaşımız'da Tolga Zengin'e ek olarak kale hattına Fabricio Ramirez'in transfer edilmesi sonrasında forma giyme şansı kalmayan Boyko'nun, Malaga'yla her konuda anlaşmaya vardığı ve tarafların bugün resmi imzaları atacağı öğrenildi.
Tecrübeli file bekçisi Denys Boyko'nun, imzaların atılmasının ardından İspanya'ya gidip yeni kulübünün sağlık kontrollerinden geçeceği ve sezon sonuna kadar Malaga forması giyeceği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Gönüllü zarar: 165 milyon Euro!

Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in

Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi

Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor

Luis Figo'dan Olise'ye büyük övgü

Obi Mikel'den Chelsea'ye sert tepki!

Premier Lig'de kaleler şaştı!

Leeds United, Old Trafford'da 45 yıl sonra kazandı!

Atila Gerin: "Son ana kadar mücadele edeceğiz"

PSG'ye Bradley Barcola müjdesi


















