Son bir haftadır teknik direktör Jean Tigana'nın yaptığı iddia edilen açıklamaların gündemi oluşturduğu siyah beyazlı kulüpte, transfer çalışmaları ikinci planda yer alıyordu.
Fransız teknik adamında ülkesine gitmesi sonucu yönetim ve teknik heyet arasında yeni alınacak oyuncular konusunda sağlıklı bir fikir alış verişi gerçekleştirilemedi. Ancak siyah beyazlı yönetimin son yaptığı toplantı sonrası takımın kadrosunda bulunan futbolcuların yeterli olacağı düşüncesi ağır bastı.
Devre arası yapılacak bir transferin risk olduğu düşünen Beşiktaş yönetiminin, Tigana'nın ısrarla istemesi durumda sadece bir oyuncu almak istediği öğrenildi. Alınması düşünülen yeni futbolcunun çok iyi araştırılması ve geçmiş özel hayatının dahi incelenmesi kararına veren siyah beyazlılar, bu ismin yerli olmayacağı konusunda da karara vardılar.
UEFA kupasından elenilmesinin ardından Avrupa'da hedefi kalmayan Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı düşündüğü yabancı oyuncunun defans hattına takviye amaçlı alınacağı ve önümüzdeki sezon için de takıma tam anlamıyla katkı sağlayacak tecrübeli bir oyuncu olması kararlaştırıldı.
Öte yandan Beşiktaş'a geldiği günden buyana gösterdiği performansla eleştiri oklarını üzerine çeken Kleberson'un da çok iyi bir teklif gelmemesi durumunda takımda kalacağı öğrenildi.
Brezilyalı futbolcunun kötü bir dönem yaşadığını ve toparlanacağını düşünen yöneticiler, Kleberson gibi bir oyuncuyu değerinin altında elden çıkartmak istemiyorlar.
Sezonun ilk yarısının sona ermesinin ardından takas yapılacağı yönünde haberler de çıkan Brezilyalı futbolcu için transferin son gününe kadar bekleme kararı alındı.
Bu dönem içerisinde her iki tarafında menfaatleri doğrultusunda gelecek bir teklif olursa değerlendirmeye düşünen siyah beyazlı yöneticilerin ilk tercihi ise Brezilyalı oyuncunun takımda kalması doğrultusunda olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mourinho'dan Real Madrid ve Juventus yanıtı!

Lucas Chevalier, PSG'den ayrılabilir!

Milan, Christopher Nkunku için teklif bekliyor

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!



















