Bu haberi yazdır
"Tabata ile yollar ayrıldı"
Yabancı oyuncularının bir kısmıyla yolları ayırmak isteyen Beşiktaşımız, bir futbolcusunu daha takımdan gönderdi.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Tabata ile yollar ayrıldı
Yabancı oyuncularının bir kısmıyla yollarını ayırmak isteyen Beşiktaşımız, bir futbolcusunu daha takımdan gönderdi. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Beşiktaş, Rodrigo Tabata ile yollarını ayırdı.

Beşiktaşımızın 2009-2010 sezonu başında Gaziantepspor'dan 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Rodrigo Tabata, siyah-beyazlı takımda forma giydiği bir buçuk sezonda istenilen performası sergileyememişti.

Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezonun devre arasında Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde mücadele eden Katar temsilcisi Al Rayyan Kulübü'ne kiralanmıştı.

Tabata'nın Katar'da gösterdiği performans sonrası Al Rayyan Kulübü Brezilyalı oyuncunun bonservisini almak için bir süredir temaslarını sürdürüyordu.

Bugün yapılan son görüşmeler sonrasında Al Rayyan kulübünün Tabata için 1.5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli vermeyi teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş ilk olarak Tabata için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyordu. Ancak Al Rayyan kulübünün 31 yaşındaki Tabata için bu rakamdan daha fazla bedel ödemek istememesi üzerine Beşiktaş'ın da indirime gittiği kaydedildi.

İki kulüp arasında anlaşma sağlanıldığı öğrenilirken Beşiktaş'ın bugün yaptığı sezon açılışına da katılmayan Tabata'nın tatilinin ardından yeni kulübünün yaz kampına katılacağı öğrenildi.

Tabata'nın Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından Siyah Beyazlı takımdaki yabancı oyuncu sayısı 13'e indi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler