Başkanımız Fikret Orman, yeni stadyum ile bir devrin kapanıp başka bir devrin ise başlayacağını söyledi.
Yalova'da Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği etkirnliğe katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vali Selim Cebiroğlu ile Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, kalan karşılaşmaların tümünü alarak şampiyon olmak istediklerini söyledi. Orman, "Bu futbol, centilmenlik müsabakası, hangisi hak ediyorsa ki biz hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe de kendisi hak ettiğini düşünüyordur. Normal böyle şeyler. Sonucu futbolcuların belirleyeceği, sahada oynanan bir spor olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Orman, Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez'in, takımda kalıp kalmayacağı şeklindeki soruya ise, "Mario Gomez zaten Beşiktaş'ta top oynuyor. Bu konuda hiç bir sıkıntı yok" yanıtını verdi.
Pazartesi günü açılışı yapılacak yeni stadyumları için konuşan Fikret Orman, Bursaspor ile yapacakları ilk karşılaşma nedeniyle İDO'nun Bursa ve Yalova'dan gidiş-dönüş olmak üzere ek sefer koyduğunu açıkladı. Yeni stadımızın hizmete girmesiyle Beşiktaş'ta bir devrin kapanıp bir başka devrin ise başlayacağını söyleyen Orman, Beşiktaş, dünyanın en lüks, en teknolojik, en güzel stadına kavuşuyor. Onun için de çok mutluyuz" şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!




















