‘‘Aydın Ayaydın'ın böyle bir açıklama yaptığına inanmıyorum. Halka arzın başarısını herkesten çok o ister. Halka arz başlamadan başarısız olacağını düşünen kişilerin Beşiktaş'lılığından şüphe duyuyorum.’’ Başkan, lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu için emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
Serdar Bilgili, Real Sociedad’dan almayı düşündükleri Gürcü futbolcu Demetradze'nin transferinin, gerçekleşecek gibi görünmediğini vurgulayarak, ‘‘Asper ve Marinho ile bu sezonun transferini bitirdik gibi. Önümüzdeki sezon için çalışmalarımız sürüyor’’ diye konuştu.
Beşiktaş'ta aile ortamının oluşturulduğunu sözlerine ekleyen Bilgili, ‘‘İlhan sinirli değil, çok hırslı biri. Ben böyle kabul ediyorum. İlhan'ı hiç kimse lekelemeye ya da karalamaya kalkmasın. O bizim için çok önemli’’ dedi. Başkan, Daum'la 2-3 yıl daha devam etmek istediklerini söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lamine Yamal kutlamalarda Filistin'i unutmadı!

Chelsea'dan Xabi Alonso hamlesi!

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor

Hull City, kader maçına çıkıyor!

Real Madrid'de olay adam Kylian Mbappe





















