Beşiktaş'tan Liverpool'a teklif!
Ozan Tufan, Gökhan İnler ve Lawal için yapılan girişimler sonuçsuz kalınca Liverpool’un Brezilyalı ön liberosu için girişimler başladı. Bu hafta içinde transferin netleşmesi bekleniyor. Lucas’a önerilen bonservis ise 5 milyon euro.
Kaynak : Akşam
Bursasporlu Ozan Tufan’la her konuda anlaşan ancak Kartal, Başkan Recep Bölükbaşı’nın, Şenol Güneş’le yaşadığı polemik sonrası bu transferi gerçekleştirememişti. Ardından Gökhan İnler için yapılan girişimler de bu oyununun İngiltere’ye transferi yüzünden olmadı.
Kartal’ın çaldığı üçüncü kapı ise Eskişehirspor oldu. Lawal için Es Es’le yapılan görüşmeler de 5 milyon euroluk bonservis bedeli yüzünden gerçekleşmedi. Beşiktaş'ımız son olarak çözümü İngiltere’de aramaya başladı.
GEÇEN YIL ÇOK SAKATLANDI
Siyah-Beyazlılar, Liverpool’un Brezilyalı ön liberosu Lucas Leiva’ya talip oldu. Bonservis bedeli çok yüksek olan oyuncu için Beşiktaş 5 milyon euro önerdi. Görüşmeler devam ediyor.
Tapusuyla birlikte Lucas’ı transfer etmek mümkün olmazsa bu kez kiralama yöntemine gidilecek. Brezilya Milli Takımı’nda da toplam 22 maç oynayan Lucas, Liverpool’da ise yaşadığı sakatlıklar yüzünden geçen sezon çok fazla forma şansı bulamadı.
28 yaşındaki oyuncu tecrübesiyle Beşiktaşımızın bu alandaki eksikliğini kapatacak özelliklere sahip.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"
En çok yorumlanan haberler





















