Ekonomik olarak daralmaya giden Beşiktaş'ta yaz transfer dönemi için 10 milyon Euro bütçe belirlenmişti.
Kartal kadrosunu büyük ölçüde değiştirirken bunun da maliyeti kendilerine 15 milyon 850 bin Euro oldu. Maaş yükünü azaltan siyahbeyazlılar bu yaz döneminde oyuncu satışı noktasında kısır kaldı ve sadece Gary Medel'den 2 milyon Euro bonservis kazanabildi.
Kartal, Adem Ljajic için Torino'ya 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek en pahalı transferini 27 yaşındaki oyuncuyla gerçekleştirdi.
BURAK YILMAZ SAHALARA DÖNDÜ
Beşiktaş'ta 8
Temmuz'da geçirdiği ameliyatın ardından hazırlık kampında oynadığı ilk maçta sakatlanan Burak Yılmaz'ın tedavisi tamamlandı. Dün sabah ilk kez sahaya
çıkan Burak, bireysel antrenör eşliğinde koşu çalışması yaptı. Sakatlıktan yeni çıkan Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin ise salonda çalıştı.

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor






















