Beşiktaş'ta neşeli idman
Beşiktaşımız'da Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları devam etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş'ımız, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, neşeli bir ortamda çalıştı. İlk bölümde pas çalışması yapan futbolcular, daha sonra şut çalışması gerçekleştirdi. Şut çalışması sırasında Quaresma, attığı golün ardından kalede bulunan Günay Güvenç'e takıldı.
Teknik direktörümüz Şenol Güneş de şut çalışmasında kalecilerle yakından ilgilendi. Tecrübeli teknik adam, özellikle kalesini terk ederek, pozisyon alan file bekçilerine uyarılarda bulundu. Güneş, bu isimlerden kaleye doğru gelirken topa bakmamalarını ve bir an önce kaleye yönelmelerini istedi.
Siyah-beyazlı ekibimizin idmanı yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.
Beşiktaşımız'da hafif sakatlığı nedeniyle dünkü idmana katılmayan Ersan Gülüm ile izinli oldukları için yer almayan Jose Sosa ve Gökhan Töre, bugünkü idmanda takımla çalıştı. Antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı.
Siyah-beyazlı takımımız, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın (13 Kasım) gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi

Alvaro Arbeloa'dan geleceğiyle ilgili mesajı

Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!

Frenkie de Jong: "Bu şampiyonluk daha özel"

Pedri: "Hansi Flick'e armağan olsun"

Hansi Flick: "Zor oldu, bugünü unutmam"

PSG artık şampiyo...

Milan'a San Siro'da şok; Devler Ligi tehlikede

Givairo Read'den Bayern Münih açıklaması

Paulo Dybala'dan geleceği için çarpıcı sözler!

Roma'dan Parma karşısında inanılmaz son!
En çok yorumlanan haberler























